Tijd en aandacht voor u en uw huisdier                                       0318 - 437 133

Honden gedragscoach

Wij krijgen als dierenkliniek regelmatig vragen over gedragsproblemen bij honden. Dit varieert van het zindelijk maken van puppy's tot angst gerelateerde problemen. Vanaf 2016 kunt u hiervoor op onze praktijk terecht bij een honden gedragscoach.

Honden gedragscoach Mirjam Leppers is 1x per 2 weken op de vrijdagmiddag aanwezig bij Dierenkliniek A30. U kunt bij haar terecht met allerlei gedrag gerelateerde vragen over uw hond. Voor een consult en advies van Mirjam, bij Dierenkliniek A30, kunt u telefonisch een afspraak maken via het telefoonnummer van de kliniek: 0318-437133.

Hieronder stelt Mirjam zich kort aan u voor. Voor meer informatie over haar coaching, werkwijze en tarieven klik hier.

Volgens de nieuwste inzichten en met een gezonde dosis humor geef ik, de hondengedragcoach, advies en begeleiding in opvoeding en gedrag. Dit doe ik samen met u en uw hond, op deze manier ontstaat er een nog betere vertrouwensband. Mede hierdoor en het lezen van de subtiele lichaamstaal van de hond is het mogelijk om een totale harmonie te creëren.

U kunt bij mij terecht voor o.a. gedragsbegeleiding en privé lessen. Of u nu een pup heeft, een bejaarde hond of een hond met een handicap, ik maak voor u en uw hond een plan op maat.

Er word alleen op positieve wijze gewerkt bij Hondengedragcoach om zo de relatie tussen u en uw hond te versterken.

Honden communiceren door middel van lichaamstaal. Dit doen honden niet alleen onderling maar ook naar mensen. Met hun lichaamstaal laten ze erg veel zien, o.a. hoe ze zich in een bepaalde situatie voelen. Als deze lichaamstaal juist geïnterpreteerd wordt is het een stuk makkelijker om uw hond hierin te coachen. Het leren lezen van deze communicatie vergt de nodige inspanning en tijd. Graag help ik u om uw hond te lezen en te begeleiden.